lördag, september 15, 2012

Felgissat, nytt i vardagsrummet och kiss.

Darlingen hade satt dagens datum som sin gissning på när Åttan skulle behaga att kika ut. Han får inte rätt, det törs jag garantera även om det är några timmar kvar tills jag kan stryka på gissningslistan. Det är idag precis två veckor till det datum jag gissat på, ska bli spännande att se vem av oss som gissat närmast.

Idag har vi haft en väldigt lugn och skön dag, gjort om lite i vardagsrummet med nya gardinerna (och gardinstången!), ny lampskärm, ny matta, ny tvbänk och hängt upp televisionsapparaten på väggen. Astrid har varit en oumbärlig hjälpreda som mätt allt som mätas kan med tumstock.

Och den lilla rackaren, hon har överraskat oss bägge två idag genom att bara ha blöja under middagsvilan och under tiden som vi var ute. Annars har det varit "toosor" som gällt, och inte en enda olycka har skett. En imponerad och stolt mamma är jag, hon har fått sån koll på sina "fysiska funktioner". Vi har inte kört någon intensiv potträning, utan tänkt att säger hon till så hjälper vi henne, och att hon får sätta sig då och då vid blöjbyten. Nästa sommar har vi siktat på att få henne torr, och det känns som att vi är en bra bit på vägen.

Nu håller fadern på att söva barnet, och ikväll blir det lugnt i soffan med Körslaget, glass och vetevärmare. Ha en skön lördagkväll allihopa!

2 kommentarer:

  1. Så duktig Astrid är! Här hemma är intresset noll med att sitta på pottan, så blöjfri kommer hon nog att vara då hon börjar skolan ;-)

    SvaraRadera
  2. Duktigt Astrid!

    SvaraRadera