fredag, september 14, 2012

Darlingen-En Ikealover av rang

Häromdagen beställde jag nya gardiner, och sa till Darlingen att jag behövde iväg och köpa en längre gardinstång. "-Då åker vi till Ikea, det tjänar vi på" svarade han (vilket är en resa på ungefär 13 mil enkel väg), och jag skrattade. Det gjorde jag tills jag kollade vad gardinstänger kostar på Jysk, och insåg att den rackaren hade rätt ur synpunkt på skillnaden i pris.

Det var givetvis lite annat som skulle hänga med hem också, men vi höll oss i skinnet och handlade följande från vår lista: tvbänk, gardinstång, påsklämmor, lampskärm, matta, kudde och assietter. Saker som åkte med av bara farten är två glas, en liten apa, glödlampor och en förpackning servetter.

Bra jobbat för att vara jag, inte en enda liten ljusstake slank ner i påsen!

Published with Blogger-droid v2.0.9

4 kommentarer:

  1. Åååh vad jag önskar att min karl hade samma inställning till Ikea.... Ger din gubbe kurser? :P

    Astrid hade en grymt fin overall på bilden - var har ni hittat den? Är ute efter en till Z men inte riktigt hittat någon jag gillat så där helhjärtat.... :)

    SvaraRadera
  2. Dessa ljusstakar, ska alltid stå där och se fina ut och vilja följa med hem. Har köpförbud (kan köpa hur mycket som helst annars) mot sånt men det sprack visst den senaste veckan vid två tillfällen... men jag är nöjd :)

    SvaraRadera
  3. Alltid kul med Ikeabesök. Duktigt av er att i stort sett hålla er till listan.

    SvaraRadera
  4. J är har samma inställning som C inför ikea, oftast är det han som vill åka dit. jag tackar bara & följer med en nu var det längesen, måste dit och till Finland. har ni köpt vinterskor än till Astrid?

    vad duktiga ni var som höll er till listan!

    SvaraRadera