tisdag, augusti 07, 2012

Vecka 34 (33+0)

Med Astrid i magen så kunde Darlingen hitta hennes hjärtslag nästan varje gång han lade örat mot magen, nu med Åttan har han inte kunnat höra det en enda gång. Gissar att det beror på att den lilla ligger med sin rygg bak mot min rygg, och har gjort så ganska länge. Hos barnmorskan har det dock inte varit problem att hitta hjärtljuden med dopplern en enda gång. Det känns lite tråkigt för Darlingen, det var som den grejen han hade "ensamrätt" på sist, nu är det inget som är speciellt bara för honom.

Nästan samma sak är att jag kände tydligt hur Astrid hickade nästintill varje dag, nu känner jag hur Åttan hickar nån gång då och då, och alltid väldigt dovt. Har hört att både hjärtat och hickningar känns kraftigast bakom barnets rygg, hur mycket sanning det ligger i det vet jag inte, men det skulle ju kunna förklara saken.



3 kommentarer:

  1. John hörde inte heller hjärtljuden så kanske Ted låg på samma sätt. Fin är magen och vi längtar så tills bebisen ger entre!

    SvaraRadera
  2. Fina magen!

    Maken kunde också höra E:s hjärtljud när han la örat mot magen, får se hur det blir den här gången. Inget än när han har testat, men vid den här tiden med E överröstades det också att mitt höga magkurr.

    SvaraRadera
  3. Grattis till vecka 34. Hoppas att de sista veckorna snart är över. Vad ni ska längta efter er nya familjemedlem. Det är tråkigt att läsa att din kropp inte hänger med och orkar så mycket som du vill. Hoppas att sjukskrivningen hjälper mot smärtan och tröttheten! Du har all rätt i världen att få ta det lugnt och vila. Även i vilande position gör du ett viktigt arbete iom att du tar hand om bebisen. Kram

    SvaraRadera