tisdag, augusti 21, 2012

Välkommen hösten

Det är så höstigt ute idag, luften känns rå och regnet småduggar. Förvandlingen mellan årstiderna gick väldigt snabbt i år, för nu tror jag vi kan garantera att sommaren är över. Astrid såg ut som att hon trodde jag var galen när både fleece och jacka skulle på vid promenaden till förskolan imorse.

Ska nu ta tag i min garderob (som vid närmare eftertanke är en byrå), plocka fram det som ligger i lådan märkt "höst" och plocka undan de allra somrigaste plaggen som inte kommer bli använda mer i år. Får se hur bra jag ryms med de "nya" kläderna som ska fram, har inte riktigt kommit i ordning där inne i klädkammaren. Och så måste jag göra något åt tredje lådan som är mer överfull än vad mitt mellangärde är just nu, och det med träningskläder. Ironiskt, har inte använt något ur den lådan sen i början av sommaren, men på nån månad så. Anledningen till att ni inte fått se fler bilder på klädkammarens makeover är därför att det inte hänt något sen sist jag fotade.

Japp, jag har inte kunnat bestämma mig för en väggfärg trots att jag haft nästan 1,5 månad på mig. Krokarna jag efterlyste har dock Sandra ♥ varit gullig och köpt hem åt mig, men de väntar också på att väggen ska bli målad..Tror nog det får bli ytterligare en tripp till Colorama och kolla på färgprover inom kort. Tre av väggarna kommer förbli vita, men väggen bakom spegel och skoskåp hade jag tänkt skulle bli lite roligare än så. Velar mellan ljuva pasteller, brända jordtoner och tusen varianter av gul/orange. Eller kanske man skulle ha en tapet? Ni hör ju, ett projekt som aldrig kommer bli färdigt..

2 kommentarer:

  1. Det är lite varmare här, men det går ju åt hösthållet. Idag var första dagen som jag satte på E extra tröja när vi skulle ut.

    Snart blir det nog garderobsrensning här också. Har dock problemet var jag ska göra av alla utrensade kläder. Vanligen har jag en låda som växelvis är markerad med "höst/vinter" och "vår/sommar" som jag ställer undan, men nu är jag sorterar ut allt jag inte kan ha så blir det alldeles för mycket kläder över.

    Ska bli soännande att se hur det förädriga klädkammarresulatet blir!

    SvaraRadera
  2. När jag väntade Embla behövde man inte göra det men om de ändrat det nu vetj ag inte, jag har precis fått mina papper inskickade från jobbet för andra gången så jag kommer väl få veta vilken dag som helst, kan hojta till när jag har fullständig klarhet om det =)

    Ha ha ja man lär sig varje dag ändå får jag inte in i mitt huvud att jag inte ska ligga på köksssoffan för därifrån tar jag mig inte upp själv ;)

    Men det är klart allt är värt det i slutändan även om man så ska bli helt sängliggandes fram till förlossningen.

    SvaraRadera