fredag, augusti 10, 2012

MVC-besök

Idag var det återigen dax för ett besök på mödravården. Egentligen var det först i början av nästa vecka som vi skulle dit (då hade det varit två veckor mellan besöken), men då är vår BM ledig så vi tog ett lite tidigare besök.

Magen hade vuxit med ytterligare en centimeter och lilla hjärtat pickade på i 138 slag/minut. Åttan har alltså haft både "pojkslag" och "flickslag", precis som sin storasyster. Då mitt järnvärde verkar ha stabiliserat sig på godkänd nivå så tog vi aldrig något blodprov den här gången, och inte tog vi heller något socker då det aldrig varit i riskzonen.

Besöket gick mest ut på att vi pratade om min sjukskrivning och om annat ditt&datt. Vi fick även datum för tre föräldragruppsträffar, tror att jag ska gå även om det inte känns som att det kan vara så mycket nytt. Darlingen börjar ju jobba till veckan och träffarna är på arbetstid, så vi får se om han kommer ifrån nån av gångerna. Men det vore ju trevligt att träffa lite andra blivande föräldrar!


3 kommentarer:

  1. Skönt att bebisen växer.

    SvaraRadera
  2. Härligt att allt såg bra ut! Vad roligt att det ordnas föräldrarträffar fast man väntar sitt andra barn, här får man tyvärr bara gå med första barnet.

    SvaraRadera
  3. Vi gick aldrig någon föräldrarkus denna gången. Men det jag uppskattade mest nä vi gick innan Signr var att lära känna andra som skulle vara hemma också.

    SvaraRadera