söndag, augusti 26, 2012

Marknad och kvartersfirande

Gårdagens besök på skördemarknaden var mycket trevligt. Solen sken, det var mysigt att strosa omkring på marknadsområdet och bland kyrkstugorna, och vi fick med oss några köp hem. Bland annat de här två/tre nedan, och så potatis, morötter, sallad, marmelad, korv och lite dylikt. Men jag gissar att de flesta av er som läser har sett en potatis förr, så den fotograferar jag inte!


Fodrade skinnhandskar som förhoppningsvis ska hålla Astrids händer varma i vinter


Scarf och napphållare från Butik Florin till Åttan


Efter besöket på marknaden så åkte vi hem för att ansluta till firandet av bostadsrättsföreningens 20-årsjubileum. God italiensk buffé, trevligt sällskap till bords och en första träff med kvarterets nyaste grannar. Som även innefattade festens andra mage, med beräknad ankomst ungefär 2 veckor efter vår! Hurra vad roligt, en liten jämnårig granne till Åttan!

Vid 21 parkerade jag rumpan i soffan, då sov Astrid som en klubbad säl efter att ha busat med de andra barnen, ätit en hel del godsaker och troligtvis haft en riktigt rolig kväll. Så roligt att hon sover än, och har sovit hela natten I SIN EGEN SÄNG (har inte hänt på 2,5 vecka). Hade köpt hem senaste numret av Family Living, tände massor av ljus och tänkte dricka en thékopp, men så blev det datatid och senare ett avsnitt av Sopranos när Darlingen kom hem strax efter mig. Inte fy skam det heller, då har jag ju tidningen kvar till ikväll.

6 kommentarer:

  1. vilken härlig dag!

    SvaraRadera
  2. Låter som en mysig dag och vilka fina inköp.

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset om overallerna! Här har det blivit en rosa kaxs overall i år, som jag hoppas vi ska vara lika nöjda med som förra vinterns.

    Florin har så fina saker, extra roligt är att det är gjorda av återvunnet material.
    Hennes man gör jättefina smycken har jag för mig.

    Vi fick ett par fodrade skinnhandskar i vintras men då var de för stora så jag hoppas att de ska passa i år. Det borde vara varma och sköna.

    Vad kul med en granne som ska ha barn ungefär samtidigt.

    Vi ses imorgon :-)

    SvaraRadera
  4. Oj, vad kort tid det är kvar innan 8:an troligen dyker upp. Spännande! Känns det bra efter att ha blivit sjukskriven?

    Det låter som en trevlig lördag. Inte fel heller att Astrid sov så bra och att ni fick en bra stund med egentid.

    SvaraRadera
  5. Trevligt med marknad!

    Själv var jag igår på Loppis med tillhörande Bondens marknad, men när jag väl var klar med loppisdelen så var jag så slut att jag bara ville raka vägen hem.

    SvaraRadera
  6. jo, en sväng på marknade blev det men det var svårt att ta sig runt på gruset bland allt folk med barnvagnen. letade tentrådspyssel men hittade inget..
    yourdecoshop.se heter sidan!

    SvaraRadera