lördag, juli 14, 2012

Och dagarna de går

Hela dagen igår spenderades med familjen Stråmek, och startade på Piteå Havsbad där det blev inomhusbad och glassätande. Sedan åkte vi ut till Darlingens fasters stuga, där tjejerna tyckte att det var väldigt festligt att vara nere på bryggan, och så vidare hem till oss för grillmiddag och surr tills klockan visade en ny dag. En perfekt dag, som det alltid tycks bli när vi har lösa planer och hänger ihop, tack kära ni, släkten är värst och bäst!

Annars fyller vi dagarna med sovmorgonar, äter gott, kramas mycket och skrattar oss halvt fördärvade åt alla nya ord som kommer ur den lilla truten här hemma. Då vädret inte varit så roligt så har vi hunnit med att göra ordning i min klädkammare och är nästan färdiga nu. Lite småfix kvar, sen ska ni få se bättre bilder. Men iom att jag flyttade in med alla kläder dit, åkte garderoberna från sovrummet ut, och nu har vi en vägg med hälften ljusgrå tapet, och hälften brun/beige. Skitsnyggt! Eller så inte, börjar man med ett projekt kommer det fort flera.

Imorgon kommer familjen Hedman/Pettersson hit, jag hoppas på sol och strand! Blir det spöregn kommer vi säkerligen få en fin dag ändå, men jag är som sugen på att få sand i håret och plaska runt lite.






1 kommentar: