torsdag, juni 28, 2012

Godnatt min skatt

Ikväll så blir det tidig dejt med säng och bok. Oh så skönt, och den här gången blir det verkligen av! Massen ska snart gå och sova, och Darlingen pratade om att ta sin tvåhjuling ner till svågern. Ska nog hålla ut lite längre innan jag traskar uppför trappen dock, annars finns det väl risk att jag vaknar pigg som en lärka vid femsnåret imorgonbitti.

Jag snubblade över Sofi Fahrmans tredje bok, Elsas hemlighet, för 49 riksdaler då jag skulle in på Coop och köpa lunch häromdagen. Festligt värre då jag försökt låna den på biblioteket ungefär tusen gånger, men den varit utlånad vareviga gång. Precis vad jag är sugen på att läsa, lättsamt som inte krånglar till det i huvudet när jag redan är nog trött däruppe. Så ett tips till er andra som gillar chick-lits, Sofi Fahrmans tre böcker om Elsa (finns HÄR hos adlibris).


2 kommentarer:

  1. Låter skönt med en tidig kväll. Hoppas den blir av.

    SvaraRadera
  2. Då hoppas jag du hade en skön kväll själv, kanske började läsa boken? Jag läser alldeles för lite, det var nog 1-2 år sedan jag läste en bok senast. Jag skulle nog gilla Elsaböckerna.

    SvaraRadera