onsdag, juni 27, 2012

Baka och sedan sova

Inte tog jag mig i säng klockan 21 igår. Och det gör jag inte idag heller. Himmel, hur kan dagarna gå så snabbt? På lördag fyller mannen i huset år, så jag håller på att baka lite fika. Imorse blev det brownies, och ikväll har det blivit äppelkaka och snart är jag färdig med punschrullar.

På fredag ska vi äntligen hänga med Palina, vi har varit upptagna och bortresta på varsitt håll, men nu så. Underbart, en perfekt start på helgen. Dagen efter, på lördag, kommer Jess, John och Ted hit. Vi har handlat solglasögon till lilla kusinen, för vi har beställt sol. Och köpt badöl till John!

Men innan dess är det två dagars jobb kvar, och jag har varit så dum och slarvat med skorna. Ryggen och fötterna protesterar, imorgon blir det Birkenstock! Nu trillar snart mina ögonlock ner av sig själva, bäst att doppa punschrullarna i choklad och sedan bege sig en trappa upp. Godnatt!

2 kommentarer:

  1. Oj vad du är duktig på att baka och så!

    Hur länge har du kvar att jobba innan semestern? Vi måste ju få till en badtunna!

    SvaraRadera
  2. Så du står i fina du!!

    Blev sugen på punchrullar, visst hade du lagt ut recept i bloggen tidigare? Får leta lite ikväll tror jag.

    Äppelkaka med vaniljsås... uhm... nä, nu är dreggelvattnet lite väl här ;-)

    Vagnen blev toppen! Dock verkar textilfärgen sisådär, den mattas av. Får se om jag hittar nå bättre och kan bättra på framöver.

    SvaraRadera