tisdag, maj 08, 2012

Vecka 21 (20+0)

HALVTID! Hjälp, har halva graviditeten redan gått, och jag har knappt fattat att jag är gravid? Nu är det ett förtjusande och hiskeligt liv innanför naveln, det är så mysigt att jag nästan smäller av varje gång jag får en karatespark eller känner hur Åttan simmar runt.

Med Astrid hade jag tre eller fyra graviditetskalendrar jag följde slaviskt, och tjuvkikade ofta på nästkommande vecka för att jag var så nyfiken. Nu dyker det upp två stycken i inkorgen på mailen, jag läser igenom och är det något intressant så återberättar jag till Darlingen. Man skulle kunna säga att jag är lite mer laidback med utvecklingen i magen den här gången alltså.

Jag misstänker att jag börjat få sammandragningar, det känns då iallafall som det. Med Astrid började livmodern träna kring vecka 25 (24+0), så lite tidigare den här graviditeten. De gör inte alls ont, utan de känns och märks bara.

Storasystern är så fin och stryker, kramar och pussar på magen titt som tätt. Frågar man henne vart bebisen är så drar hon upp min tröja och försöker få alla i närheten till att känna på magen. Mycket charmigt, men inte riktigt så trevligt på allmän plats!


"-Jag ORKAR inte kliva upp, du får fota mig här"



6 kommentarer:

  1. Anna (pobr..)22:53

    Åååå så fin du är i maggen! :)
    Vad är det för nåt där inne? Tös, påg eller mittimellan? :P

    SvaraRadera
  2. Oj vad tiden går fort, tycker att det var nyss som jag fick det där härliga
    mms:et på Astrid.

    SvaraRadera
  3. Åh vilken fin header! Snyggingar!!!

    Ser ut som semestern varit döhärlig.
    Och tiden rusar verkligen. Fattar inte att jag snart går in i vecka 30. Och fick reda på att en kursare i skolan är i v21 också. Babyboom i år. :)

    Jag funderar över att gå på nån aktivitet i Boden med vår bebis framöver om allt går bra med förlossning osv. T.ex. babysim eller liknande. Har du några tips?
    Finns ju inga grupper eller liknande hemma, och en gång i veckan kan det vara kul att komma utanför hemmets väggar iaf. :)

    Ha det gott
    kram

    SvaraRadera
  4. Anna (pobr..): Jag tror att det är en tjej! Tack, älskar magen och vill nog ha den kvar för alltid! Men liten får gärna komma ut i höst :D

    SvaraRadera
  5. Anna (pobr..)23:24

    Nu när jag skulle besvara ditt svar, så kändes min fråga dum på nåt vis. Jag hade ju svarat samma sak vad det än blivit. Haha! Underbart! Kanske nu poletten med obetydelsen i att kolla kön ramlade ner på allvar faktiskt. Jag skiter ju fan i kön ändå. Vi är ju huvudsakligen människor allihop ändå bara.

    Så grattis till ännu en liten bebis, helt fantastiskt enkelt! <3

    SvaraRadera
  6. Anna (pobr..): Haha, nä inte tycker jag då att det var en dum fråga :) Jag tycker att det är kul att spekulera i vilken "sort" det är i magen, även om jag inte är brydd om "vad" det kommer visa sig vara :) Men spännande är det! :) kramkram

    SvaraRadera