torsdag, maj 31, 2012

Spinkmorsan har hittat ett par jeans!

Eller ja, jag hittade ett par efter letande på stan och köpte dem, på rubriken låter det nästan som att de bara låg där framför fötterna på mig helt plötsligt.

Vi åkte till Luleå idag då jag skulle lämna tillbaka en klänning (den som jag valde att inte använda på Palina's bröllop), och köpa mer kantband till vimpeln i Astrids rum. Någon som vet vart man kan hitta sytillbehör i Boden nu när Ohlssons tyger stängt?!

Iallafall, när vi kom till Luleå besökte vi först Hafva, där jag hittade ett par byxor från Boob, men de kändes snäppet för stora i minsta storleken så det blev inget köp. Astrid fick dock med sig en liten påse, fler barbafigurer till samlingen! Traskade vidare och gjorde våra egentliga ärenden, och hamnade sedan på Lagerhaus där vi köpte förvaringsaskar åt Åttan och en bricka att ha på soffans armstöd.




Sedan blev det Polarn o Pyret, där jag köpte ett nattplagg till Åttan (sovpåse/nattlinne-modellen som storasyster har i rött), och där hittade jag jeansen! Provade först en modell som jag även testade då Astrid var i magen, men den var alldeles för stor över rumpa och lår nu också. Pratade med expediten som tipsade om en annan modell som skulle vara smalare, men som jag trodde var samma byxa. Nähärå, de här satt som ett smäck! Hoppas att de fortsätter göra det även efter lite användning och inte töjer ut sig så mycket. PoP ska sluta med mammakläder fick vi höra, och därför var de på halva priset, tack och bock sa jag, men tråkigt att de slutar med mammakläder. Jag tycker redan att det är dåligt med gravidkläder i de "vanliga" butikerna, det är nog bara H&M kvar av kedjorna nu?



Sedan trillade vi in på divA (kläder och accessoarer) där jag hittade hejahanna-presenten till mig själv, men den ska jag fota i bättre ljus imorgon så ni får se.


Ett besök på lite andra affärer hanns också med, bl.a Biltema där Astrid ville provsitta varenda cykel/trehjuling/fyrhjuling och hennes far köpte bromsbelägg, cykelstol, cykelhjälm och cykelpump. En excellent shoppingeftermiddag!

Puh, vilket monsterinlägg det här blev, har ni läst hela vägen hit så förtjänar ni en guldstjärna.

7 kommentarer:

  1. Vad mycket ni hittat och då bra att du hittade ett åar byxor.

    SvaraRadera
  2. långt men lättsamt inlägg och alltid roligt med bilder! väntar med spänning på att få se vad du unnat dig : ).
    sytillbehör finns förresten på
    *sy-&barnvagsbutiken(längst ner på kungsgatan innan kvarnängen)
    *byaboden(bredvid berlins)
    *ida nilssons
    *mio möbler
    inte så stora sortiment men kanske finns något av det du behöver.

    SvaraRadera
  3. Fina jeans! Ja, svårt att få tag i mammakläder. Jag köpte ett par grymt sköna jeans på Ellos. De har en del. Sedan var jag ju också gravid över sommaren och strosade mest runt i kjol med resår i midjan som hängde nedanför magen och ett lite längre stretchigt linne.

    SvaraRadera
  4. Toppen med jeans som sitter så bra, dessutom till rea-pris!

    Mitt minne av POP:s jeans var att det var stora i storlekarna så jag kunde inte ha minsta storleken.

    SvaraRadera
  5. Vilka fina inköp, alltihop :) Alice älskar att åka i sin cykelstol!

    SvaraRadera
  6. Neje..var det därför PoP reade. Köpte mammatights där som jag blivit rekommenderad då de tydligen har grym kvalitet. Mina tights från HM har haft hål efter bara ett par tre användningar och fått byta massor.

    SvaraRadera
  7. Ååh vad kul att barbisarna fick följa med er hem!
    : D
    Bra att du hittade jeans, jag vet att små/nätta gravida kvinnor har svårt att hitta mammabyxor som sitter bra.
    Vi kan dock få tag i XS i de flesta modeller från Boob, om du bara säger till.
    : )
    Ja, trist att fler och fler slutar med mammakläder, men vad Hafva ska göra är att ÖKA mammaklädesavdelningen nu och framöver. Har redan smygstartat, men man får ta försiktiga steg.
    Ser dock bra ut!
    : D

    SvaraRadera