torsdag, maj 17, 2012

Här ska det vimplas

Igår hittade jag de här fina tygerna på Ohlssons Tyger, tanken är att jag ska lyckas med en vimpel till Astrids rum. De fanns även med vita ränder istället för prickar, och om jag nu lyckas få upp pysselångan ska jag köpa hem av dem också.

Sist jag skulle ge mig på ett syprojekt (som är med lite högre svårighetsgrad än att fålla gardiner) så blev det pannkaka. Frun fick aldrig förklädet jag sydde till henne, för det såg ut som en grön/svart katastrof. Hoppas att det går bättre den här gången!






9 kommentarer:

  1. Anna j11:06

    Snyggt Hannis! Det kommer du klara galant, om till och med jag gjorde det ;) Jag har också tänkt sy lite fler men tiden om kvällarna är knapp då Klara är en nattuggla precis som storebror var. Somnar oftast vid 22-23. Pappa duger alldeles utmärkt, förutom dom där sista vakna timmarna. Då är det mamma som gäller så jag sitter mest fast i soffan :)

    SvaraRadera
  2. Vilka snygga tyger, det där kommer att gå perfekt! Om du behöver nån hjälp är det bara att säga till.

    SvaraRadera
  3. Jag gissar att Astrid får mest uppmärksamhet på bröllopet, hon kommer att bli riktigt fin!!!

    SvaraRadera
  4. Heja, det blir säkert ett lyckat projekt!

    Mitt bästa tips är att stryka ordentligt mellan syomgångarna.

    SvaraRadera
  5. Anna J: Jamen just, du är ju vimpelexpert! ;) Sydde du dubbelvikt?

    Lilla nattugglan alltså! Har en kasse med böcker i hallgarderoben som väntar på dig :)

    SvaraRadera
  6. Anna J17:59

    Nä inget dubbelvikt här inte, så enkelt som möjligt :) Ja alltså det är ju extremt mysigt att få gosa med Klara hela kvällarna. Men känner att jag behöver en pysselkväll snart ;) Klara sover oftast hela förmiddagarna och eftermiddagarna och är vaken mitt på dagen då Edvin sover. Bra på det sätt att man får tid för båda, men min tid då?? ;) Jösses när ska jag hinna läsa dom böckerna? :) har iaf läst ut alla jag lånat så dom ska du snart få tillbaka! Nu måste ju en dejt planeras snart! Förresten så har jag en likadan ginaklänning som dig. Den svartvita. Älskar den lite :)

    SvaraRadera
  7. Anna J: Ok, men sick-sackade du kanterna eller lät du de vara råa? :) Jag känner att den där stunden för mig själv är så väldigt viktig då och då, vi får väl se hur det blir efter att Åttan kikat ut..Crille får ta ungarna och åka på storhandling som han gjorde med Astrid..haha. Så jag hinner bada bubbelbad, måla tånaglarna och annat viktigt ;)

    JA, snart är det verkligen dax att ses! Har ni planer på tors eller fre? Jag är ledig och Crille jobbar till 16 :) Du får ta din tid med böckerna, jag saknar dem inte!

    Vi har så bra smak du och jag..Skulle kunna ha på mig långisen varje dag, men då tror väl folk att jag är fattig stackare så jag låter bli ;)

    SvaraRadera
  8. Anna J17:47

    Nä knterna fick vara råa...har bara sytt upptill där jag sen trätt in snöret. Än så länge så håller sig kanterna fina ändå, är ju liksom ingen som är och drar i dom :)

    Ja Steffo är rätt duktig på att ta med sig kidsen så jag får lite egentid. Väldigt skönt :) edvin har blivit sig själv efter syskonchocken så han är inga problem alls! Sköter sig nästintill själv ;) Klara är ju väldigt snäll hon med men vill helst vara i famnen ungefär jämt :)

    Hmm kan vara så att vi är bokade båda dagarna, jag hör av mig på sms när jag pratat med Steffo :)

    SvaraRadera