måndag, april 09, 2012

Tack för den här gången påsken!

Jag vet att det varit en hel del tjat om påsken här den senaste veckan (eller kanske längre än så?), men nu ska jag ge mig. Nu är jag nöjd med sillsallad, påskmust, fluffiga kycklingar och vräkmängder av godis för den här gången. Det strålande vädret behåller jag dock gärna, vilka vackra dagar vi haft.

Vi har fått ett toppenavslut på denna gula högtid idag då jag varit ledig. Morgonmys i sängen med vår goa unge, promenad i solskenet med vagnen, mellis ute på bron efter hemkomst, ett besök på badhuset, lunch på MAX, exemplarisk eftermiddagsvila för den lilla då jag passade på att baka, lek i lekparken utanför oss, mellis på altanen och sedan bompa-mys i soffan innan Astrid somnade som en stock efter att jag läst en saga. Puh, årets längsta mening.

Den här dagen kan jag leva på länge, länge.





Påskriset får nu tjänstgöra som vårris!

3 kommentarer:

  1. Jag är också nöjd med påskandet nu :-)

    Jag har alltid tyckt att Astrid är så lik sin pappa men på den första bilden på henne i inlägget här är hon väldigt lik dig! Jättesöt.

    SvaraRadera
  2. Ni verkar haft en underbar påsk. Och vårris är ju ack så fint som påskris.

    SvaraRadera
  3. Då tycker jag att vi bestämmer att ni kommer hit på middag nästa söndag! Visst var det bara gluten som ni är allergiska mot?

    SvaraRadera