söndag, april 08, 2012

Påskdagen

Vår påskdag började på allra bästa sätt, med mys i soffan, god frukost och en promenad ute i skogen med Astrid sittandes på bob och de fyrbenta vännerna strövandes bredvid. Solen sken så skönt, så när vi kom tillbaka till svärisarna så satte vi oss mot solväggen och njöt en stund. Det är helt otroligt hur bra skaren bär, vi gick runt allihopa ovanpå snötäcket utan att trampa igenom en enda gång.

Efter lunch så packade vi ihop oss i bilen och styrde kosan hemåt. Eller, först till jobbet för min del, men sen hämtade Darlingen och Astrid hem mig också. Fick huvudvärk på jobbet, och den jäkeln vill inte ge sig. Ryggen protesterar högljutt trots att jag haft bra skor på jobbets hårda golv, och när lilla familjen drog ut på promenad så fick jag vackert stanna hemma i soffan. Och så började jag kräkas. Men så härligt! Håller tummarna för att det är preggorelaterat och inte den där elaka magsjukan som härjar runt omkring oss.

Alltså en dag som startade på allra bästa sätt, var lite mindre trevlig under början av kvällen, men som nu ska få ett mysigt avslut i soffan tillsammans med vetevärmaren och sambon. Och kanske en liten glass..


3 kommentarer:

  1. Haha, lilla räsertjejen! :)

    SvaraRadera
  2. Hoppas att du mår bättre idag, och att det inte var magsjukan utan bara någon hormonstormning.

    SvaraRadera
  3. Fy vad trist att må dåligt! Hoppas du är piggare idag! sv: Vår helg har varit toppen men massa familjemys. Kram

    SvaraRadera