torsdag, april 26, 2012

Fan vad bra ni är!

Tick tack för alla kommentarer angående syskonvagnar, är så bökigt att svara med mobilen så det tar jag när jag kommit hem till datorn. Kan snabbt säga att vi kollat på MB Duet likväl som Duo, vi gillar den med men valde att inte ta med bägge i jämförandet, väljer vi MB så klurar vi på modell då. Visst har tanken slagit oss att det kanske skulle funka med ståbräda, men endast det alternativet till någon som är 1 år och 9 månader känns inte ultimat. Även om hon gärna går själv nu och fixar att gå nästan hela vägen till förskolan så vill vi ha ett alternativ för trötta små ben.


Kursandet går utmärkt, främlingsfientlighet är temat och även om det inte hittills blivit så mycket nytt att lära så är det ändå tänkvärda påminnelser som dyker upp. Och äter gör vi, stup i kvarten som vanligt när man är på kurs. Det lever om så det står härliga till i magen, och jag är inte alls nervös inför morgondagens ultraljud. Jag har inte tid!


Nu ska jag jaga lite sömn, tänkte att det här skulle bli ett tillfälle att sova ut ordentligt, men väckaren ringer 06:00 imorgon. Godnatt!


Published with Blogger-droid v2.0.4

7 kommentarer:

  1. Håller tummarna för att allt ska gå bra. Jag tror på Åttan!

    SvaraRadera
  2. Hoppas att allt går bra idag, men det vet jag att det kommer att göra!

    Härligt att ni har fått så många tips på vagnar :-9

    Kram

    SvaraRadera
  3. Ett tips då det gäller vagnar, större däck är alltid en fördel. Sedan om ni väljer en med stora däck som MB eller Carenan så hör med någon som säljer dem för då jag var och kikade på dem var det en i personalen som sa att hjulen fram kan ibland gå ihop då man svänger och då blir det tvärstopp.

    SvaraRadera
  4. Sv: Ja jag är förvånad hur svårt det är att se likheter i sitt eget barn, på andras barn ser man ju på en gång oftast! :)

    Ja det är ju det, det är så häftigt och fascinerande att en liten människa kan växa i ens mage :)

    Det där med syskonvagn förstår jag är en djungel :S
    Åh va spännande med ultraljud idag, unterbart att få se en skymt av den lill*! :) Tror inte du berättat hur ni skulle göra, om ni skulle kolla om det är en pojke eller flicka :)

    SvaraRadera
  5. Spännande med ul idag :)

    SvaraRadera
  6. Hoppas det gått bra idag! Kram

    SvaraRadera
  7. Hoppas det gått bra idag! Kram

    SvaraRadera