lördag, februari 04, 2012

Törstiga tulpaner och kalla grader

När elementen eldar på så det står härliga till så slurpar fina fredagsbuketten (tack igen Palina!) i sig kopiösa mängder vatten. Nu på morgonen såg den inte så vidare pigg ut, jag hoppas att den återhämtar sig under dagen.

Gårdagens middag och bowling, fantastiskt trevligt även om jag skulle vilja förtränga resultaten från bowlingbanan. Ölen vi trugade på herrarna var inte till vår fördel, vi fick stryk så det stod härliga till. Men lika glada var vi ändå, och det var nog bäst för husfriden. Jag kröp ner mellan lakanen strax innan 11, drack två klunkar thé och läste fem sidor i nyaste Mama innan jag slocknade som en klubbad säl. Darlingen kom hem halv 3, rund om fötterna efter krogbesök och några öl till.

På en stund ska jag bege mig till jobbet, och när jag slutar plockar Darlingen upp mig och vi styr kosan mot Bredsel. Där blir det palt, kramar med vår lilla och sen hoppas jag på sällskapsspel!






2 kommentarer:

  1. Jiiis! Jag hade dött på stört om min termometer hade visat samma sak! :-) Låter som en fin kväll ändå, trots förlust.. Ibland måste man ju låta dem vinna liksom..
    Kram!

    SvaraRadera
  2. men brr!! mysigt o rejoina med den lilla efter arbetsdagen. Synd att det inte verkade bli så bra bowlingresultat dock.

    Idag är de min tur och testa bowlinglyckan, jag med 13 andra tjejer till. Äta och bowla, ska bli skoj!

    SvaraRadera