onsdag, februari 22, 2012

Sicken dag!

Morgonpromenad, babysång för min och Masses del och hyposens för Darlingens, sedan åkte vi till Luleå för spaning på syskonvagnar och shoppade lite annat välbehövligt.

Kan inte påstå att jag blir klokare alls när det gäller valet av vagn, snarare mer villrådig. Det får bli ett eget inlägg, har fördelar och nackdelar som jag funderar över och som säkert någon av er kan vara gullig och ge mig råd om.

Nu börjar Sveriges Mästerkock om efter pausen, jag hejar på Urban och Sigrid!

4 kommentarer:

  1. Då hejjar vi på samma!
    Sv: här görs det ingen skillnad på fina, och mindre fina torn. Alla ska rivas.

    SvaraRadera
  2. Jag hade Brio Go, har fortfarande faktiskt(bytt liggdel till sittdel såklart) och den hänger med utan problem även efter nästan 3 år. Det är min hjälte den vagnen. Grymt bra!

    Jag köpte en billig sittvagn också när jag tyckte liten hade lite för långa ben för att passa i sittdelen speciellt länge, och så ansåg det vettigt att sälja den dyra (den var verkligen sjukt dyr, som en billig bil typ) vagnen till någon som behövde den bättre när den fortfarande var i ganska "nytt" skick.. men det visade sig att jag tyckte lite fel och att alla andra vagnar inte alls innehöll mer plats, dessutom var det en skräpvagn jag köpte. Så vi bytte snabbt tillbaka och det blev minsann ingen försäljning och nu har jag två vagnar, en bra och en dålig. Borde sälja den dåliga egentligen.. men han behöver nog snart ingen alls iofs.

    Hade du bott närmre (jag är skåning) så kunde du fått prova den och även köpa Brio Go´n för en billig slant. Du hade älskat den, jämfört med alla andra vagnar jag kört är den lätt bäst. :D

    SvaraRadera
  3. Oj, ja.. fattade just att du kanske är ute efter en syskonvagn. Såklart! Haha *trög*

    SvaraRadera
  4. P: Haha, tack för erbjudandet, men precis som du kom på så är det jakt efter syskonvagn som bedrivs :)

    SvaraRadera