onsdag, februari 08, 2012

Min otroligt spännande dag

Imorse tänkte jag ta sovmorgon till klockan 8. HAHA! Vaknade 06:20 och mådde fruktansvärt illa. En sväng till badrummet och sedan tog jag sikte på köket för att fixa något ätbart. En tekopp och hårdbrödmacka med randig kaviar fick det bli, som jag tog med mig upp till sängen. Tappade mackan på golvet, ni kan ju gissa vilken sida som hamnade nedåt, och hur många vassa små smulor jag nu har på min sida av sängen. Tror det får bli frukt nästa gång.

På jobbet har jag jagat projekt mest hela dagen. Storlekstejpat herrjeans, flyttat om lite på lilla pojk, och dött sockdöden då jag sorterat sönderrivna flerpack. En rolig dag, och så har vi jagat lite bovar som vanligt. Nej, så dramatiskt var det ju faktiskt inte.

Darlingen och Massen är nu i Luleå och köper en säng. Nu ska spjälisen bort och lilla stora tjejen ska få en vanlig säng istället. Förväntar mig flertalet intressanta nattningar framöver. Kom hem och möttes av en stekpanna full av korv stroganoff, en av mina absoluta favoriter, och nu har jag tjuvätit så mycket att jag nästan är mätt. Får nog ta mig i kragen nu så jag orkar lite ris, det är klart om några ynkliga minuter. Ska bara smaka en liten tugga till..

6 kommentarer:

  1. Så spännande med ny sängen, vad har det blivit för nån?
    Vi har en gammal växa säng från 50-talet som ska målas om i vitt. Men jag tror att vi kommer att vänta ett tag till då Cornelia rör sig så mkt i sömnen.
    Ska bli kul att höra hur Astrid sover i sin nya säng.
    Så gott med korvstroganoff, en av mina favoriträtter.

    SvaraRadera
  2. Sandra18:56

    Då kan man verkligen säga att du jagat projekt för vi ska ju inte storlekstejpa på någon avdelning nuförtiden :). Saknar er! Kram

    SvaraRadera
  3. haha, såå typiskt med mackan!! men det är nog hur som helst det sämsta man kan äta i sängen.
    jag såg att det var nytt på pojk nu när jag stängde : ).
    dessa tjuvar!! de borde portas på livstid.

    SvaraRadera
  4. TACK för awarden och för den fina och roliga beskrivningen i inlägget! :)
    Ska fundera på mina nomineringar och spåna på ett awardinlägg tills imorgon.

    Härligt med badkar!!! Har saknat ett i kylan. Vi har inte ens bastu just nu. Och tråkigt med illamåendet men skönt med inställningen till det! :) Hoppas du slipper gå lika många veckor med illamående som sist. Kan rekommendera äpplen och hemmagjord vätskeersättning. ;)


    Sv: Jag är i sjuttonde veckan eller 16+1 (om det är så man räknar). Fick äntligen lite hjälp mot illamåendet, som berodde på brister tack och lov. Quick fix på sjukan igår och tur jag svalde envisheten och bad om hjälp. :)

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  5. Vad blir det för säng? Jag är sugen på en gammal växasäng i vitt. Måste bara hitta en till ett bra pris ;)

    SvaraRadera
  6. Sandra: HAHA! Men det var kul att tejpa iallafall ;) Hade för mig att det bara var barn som inte skulle tejpas, men där ser man :)

    Vi saknar dig med! KRAM!

    SvaraRadera