tisdag, januari 17, 2012

Middagstips!

När vi kommer hem vid middagstid och inte har någon middag planerad så blir det fort varma mackor, stekt korv och makaroner eller dylika kulinariska läckerheter. Idag tänkte jag att nej, jag ska banne mig laga något "ordentligt", trots att jag älskar falukorv.

Klickade in mig på ica.se, mitt smartaste knep vid dålig middagsinspiration, där finns både Billiga veckan (som oftast innehåller få råvoror, och sånt man alltid har hemma) och Matklockan. Idag blev det torsk med frasigt täcke och citronsås, mycket smarrigt! Det borde ni testa, vi hade dock broccoli till istället för haricots verts, och det skulle nog vara gott med vilken fisk som helst.

Astrid ger två kladdiga tummar upp!


Bild från Ica

4 kommentarer:

  1. Bra tips, ska kolla in den där billiga veckan för det är ju toppen att kunna laga av sånt man har hemma. Din middag såg supergod ut!

    SvaraRadera
  2. Kul att läsa att du är så peppad på januari och det nya året. Heja dig! Jag hoppas att det smittar av sig till oss andra som inte insett ännu vilket bra år 2012 kommer att bli. :-) Kul att du hittade matinspiration på nätet. Det är ju verkligen en guldgruva när man vill utöka sitt receptförråd. Fast man får nog ta och sålla lite med sitt sunda förnuft också. Smaken är ju som baken... hehe.

    SvaraRadera
  3. Smart! Man har alltid mattorka, eller i alla fall jag.. Helst då man lagar till sig själv också :(

    SvaraRadera