söndag, december 18, 2011

Sunday lovely sunday

Astrid blir nu också fin/kommer se ut som en gardin, vi hittade nämligen rätt storlek på pyjamasen som matchar mina pyjamasbyxor när vi var till Luleå idag. Med hem följde även lite andra nödvändiga och onödvändiga saker, såsom batteridrivna värmeljus till pepparkaksbygget. Och en balaclava från PoP till det lilla frusna fejset som sitter på lilla dottern!

Efter svängen på stan hamnade vi på förskottskalaset för Lucas som fyller år nästa lördag, dvs julafton. Hans mor och far hade lyckats väldigt väl med både smörgåstårta och gräddtårta, och bullens i bröd smakade ljuvligt även det. Vi var de där sista gästerna som aldrig tycks gå hem, marshallerna utanför hann tom slockna.

Nu visas Dinner for schmucks alldeles strax på nån av Canal plus-kanalerna, HURRA! Skrattade mig halvt fördärvad när vi såg den sist, hoppas att den är lika rolig idag. Lite godis på det, och en liten macka direkt från ugnen. Kanske en pralin också..Det är ju fortfarande helg!

1 kommentar:

  1. Låter som att ni hade en bra dag i storstaden ;-)
    Jag har köpt en liknade "mössa" till Cornelia. Blev en väpnarluva från Finland. De hade likadana på doffi men där kostade de strax över 300 kr och jag betalade 110kr. Skillnaden var att å min stod det Lassie (by reima) och på den på doffi stod det bara Reima.

    Åh just det chokladpralinerna, jag glömde att smaka, men jag kan gissa att de var riktigt goda :-)

    Kram

    SvaraRadera