onsdag, december 21, 2011

Ny almanacka påväg!

Barnet sover nu i lugn och ro efter en kramig förmiddag. Något är det som inte stämmer i den där lilla kroppen, hon är risig i magen, famnig, gnällig och sitter fast som ett plåster på en. Fler tänder? Magsjuka?

Det största misstaget alla kategorier när det gäller skapandet av människokroppen är att behovet av toalettbesök inte försvinner bara för att man bli förälder. Skulle inte det vara ett lätt grej att fixa när man som gravid kvinna ändå går omkring och accepterar alla andra konstigheter som händer i kroppen? Farsorna får väl göra ett extra ingrepp på eget bevåg. Praktiskt vore det iallafall, för inte kan det väl ändå finnas en enda unge som blir tyst och snällt väntar tills mamma/pappa kissat färdigt?

Det var inte poängen jag skulle komma till, nej. Jag skulle berätta vad jag roar mig med under tiden ovan nämnda barn sover. Jo, jag sitter i soffan med en thekopp och smaskar nytillverkade praliner. Lyxigt värre! Och, jag har just beställt en ny almanacka från Personlig Almanacka. Så glad jag blev när jag såg att det fanns fler omslag från Isa Form att välja på, ifjol var det en pippi och iår blir det björkar.

Så mycket roligare det är med en egendesignad almanacka måste jag säga. Jag använder den dagligen, så jag lägger med glädje några extra kronor på att få den precis som jag vill. Tack Frun, som gav mig en ifjol och bjöd in mig i almanacksträsket!

Almanacka, fy fan vilket fult ord förresten.


Hanna-mitt första år som mamma stod det ifjol. Ett år som gick sjukt fort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar