onsdag, december 14, 2011

Kladdkakeformar

2 ägg
3dl socker
1,5 tsk vaniljsocker

4 msk kakao
1.5 dl mjölmix/vanligt mjöl
100g smält margarin

Blanda ihop, först de tre första och sen i med resten!
Fyll aluminiumformar till hälften (går även bra med vanliga pappersformar) och grädda 15-20 min i 160 graders värme.

100 margarin
4 tsk kakao
2 tsk mjölmix/vanligt mjöl
4 msk socker
2 dl grädde

Blanda i kastrull, koka upp och låt koka i 3 minuter. Häll ungefär en matsked i mitten på varje kaka när dom just kommit ut ur ugnen.

Går utmärkt att frysa, jag tycker de är godast när de är lite halvfrusna.

3 kommentarer:

  1. De här är ungefär samma recept som mina godismuffins. Så goda! Om det blir över från glasyren är den god att ha på glass ;)

    SvaraRadera
  2. Dom är såååå goda! Är även gott att lägga noblesse i mitten :)

    SvaraRadera