torsdag, november 17, 2011

Torsdag på ranten

Idag är jag ledig (det är jag imorgon också, helg i förskott skulle man kunna kalla det), och vi har tillbringat dagen ute på vift. Åkte till Älvsbyn och hälsade på Darlingens mormor, och sedan blev det raka spåret hemåt till öppna förskolan.

En liten sväng på BVC hann vi också med innan vi kom hem, Astrid har en liten knöl bakom ena bröstvårtan, men det verkar bara vara en svullen körtel.

Hemma hos Darlingens mormor bor även Camilla, en vo-vo! Astrid kan vara väldigt avvaktande mot hundar, särskilt de större varianterna, men den här lilla rackaren blev snabbt en intressant lekkamrat. Dock var det inte riktigt ömsesidigt, några barn skrämde Camilla då hon var liten, och sedan dess är hon väldigt reserverad gentemot barn. Efter en stund fick dock Astrid komma fram och ge henne ett ben och klappa henne.

Vi är väldigt noga med respekt när det gäller Astrid och djur, vill hon inte klappa eller hälsa så behöver hon inte. Vill inte djuren att hon ska klappa dem eller går undan, då får hon respektera det och lämna dem ifred. Det ska vara på lika villkor!

1 kommentar:

  1. TACKAR. Nu har jag massa teer att välja mellan :D

    SvaraRadera