lördag, november 19, 2011

Min och Masses fredag

Igår fick Astrid gå själv inne i gallerian när vi var en snabbis på stan, hon och jag. Väldigt uppskattat från hennes sida kan jag lova! Det gick verkligen inte fort, för det fanns ju så kopiöst mycket att titta på. Hon försökte smita in till en frisör, kanske tycker hon själv att det är dax för klippning av fjunet hon har på huvudet? Jag tror vi väntar ett tag till.

När vi passerade en blomsteraffär så drog hon och slet som en liten oxe för att komma in. Jag tolkade det som att hon ville köpa hem blommor till sin pappa, och vi valde tillsammans en bukett nejlikor.



Mot kvällen blev det bubbelbad för oss brudar. Även det var väldigt uppskattat! Hon tittade förundrat på bubblorna, viftade i dem med spretiga små fingrar och försökte få sin mamma att smaka.

Jag tackade nej, vänligt men bestämt. Då smakade hon själv, x antal gånger. Stackars barn som inte får någon mat utan tvingas äta badskum för att inte svälta.

3 kommentarer:

  1. Astrid har blivit så stor och duktig som till och med kan gå på stan. Det kan jag säga att Cornelia inte skulle kunna göra. Den här senaste veckan har hon varit dålig på att gå, men det kan ju ha att göra med sjukdomarna...

    Gulliga Astrid som ville köpa blommor åt sin pappa ;-)

    Vilken fin bild på Astrid i badet!

    SvaraRadera
  2. Åh det låter bra! Hittilss är vi väldigt nörja med Elliots fina overall:)

    Haha vad roligt! Dom är lite snokisar dom där männen, Jens kläcker också såna där kommentarer ibland så man undrar "men hur vet han det?!".

    Elliot är dock än sålänge rädd för bollarna, haha. En och en eller några stycken går det bra, men alla på en gång är lääääskiga. Tror det är det där ljudet han inte gillar. Hoppas han vänjer sig dock.. :p

    SvaraRadera
  3. Hahaha, naaaw! Söta!

    SvaraRadera