söndag, november 13, 2011

Fint besök!

Idag har jag fått utlopp för min sorteringsmani genom att göra vinter i hallgarderoben. Ljuvligt! Jag var alldeles varm och lugn i kroppen efteråt, det finns med största sannolikhet en benämning för folk som mig. Och säkert medicinering också!

Tiden på jobbet rusade förbi, och skönt var det. För då fick jag åka hem och få besök! När jag började sjunde klass så träffade jag Marlene (aka Malle), det måste ju vara över 10 år sedan?! Hjälp så fort tiden gått, och så härligt det är med vänner som man träffar typ en gång om året men ändå känner sig lika "hemma" med varje gång. I helgen har hon lämnat Stockholm för landets norra delar, och hann förbi oss för ett besök.

Astrid blev förtjust så fort hon klev in genom dörren och mötte henne med ett leende. Sedan var inte mamma eller pappa alls lika roliga, och mammas knä var inte alls lika mysigt att sitta i som Malles. Hon är en god människokännare vår lilla tjej!

Nu sover lillan, pappan är och spelar innebandy och jag ska hämta lite glögg att avnjuta till Vem kan slå. Jag hejar på Filip och Fredrik som vanligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar