måndag, november 21, 2011

Darlingen busvisslar må ni tro

Fy fan vad less jag är på att inte kunna kommentera på en del bloggar via datorn. Det är inte kul att skriva långa kommentarer genom mobilen. Dagens I-landsproblem, javisst!

Bröstdebatten ja. Många menar att det är tråkigt att kvinnor inte känner att de duger med sina rynkiga/små/hängiga bröst. Jag känner absolut att jag duger, Darlingen busvisslar varje gång jag klär av mig. Mina bröst har hjälpt mig att hålla Astrid mätt under hennes första tid på jorden, och för det är jag dem evigt tacksam. Här handlar det snarare om att JAG ska känna mig tillfreds när jag står där naken framför spegeln. Aldrig i livet att jag ens skulle tänka tanken på en operation för någon annans skull.

Bröstdagen till ära så fick jag en present av Darlingen och Astrid när jag kom hem. Underkläder! Så festligt, jag är så snygg i dem att jag nästan övervägde ett foto på bloggen. Men nej, så kul ska vi inte ha.

Nu ska jag krama kudden och snarka lite, vi hörs imorgon!

8 kommentarer:

  1. Therese10:07

    OJ Hanna där tog du orden ur min mun alltså! PRECIS så känner jag med. Jonas önskar jag gick naked hela dagarna, men skulle jag göra det vore det för MIN skull.

    SvaraRadera
  2. Anonym19:41

    Jo fast anledningen till att man inte känner sig nöjd själv kan ju också ha att göra med de ideal som finns i samhället...
    /barbajess

    SvaraRadera
  3. Eller så kan du göra som jag, och lägga upp en bild utan bh på bloggen. :D

    Fy vad pinsamt det var! Men lätt hänt när man mobilbloggar och skickar mms till sambon på sina svullna nygravida bröst. :)

    SvaraRadera
  4. Jag har slutat att kommentera via mobilen sen jag skrev en superlång kommentar och den försvann. Numera använder jag mobilen till att läsa inlägg jag vet att jag inte kommer vilja kommentera, och så sparar jag resten tills jag kommer hem. Smart så länge man inte hamnar efter och har alla de mest intressanta inläggen kvar när nya fylls på.

    SvaraRadera
  5. Så där är min gubbe också - det är ju tuttar, skitsamma i vilken form de är stöpta liksom. :p Jag skulle gärna göra mina lite mindre och ta bort en massa skrynkel, det har liksom blivit så att tuttarnas kostym är trettielva nummer för stor typ. Och när inte ens en riktigt bra bh kan kontrollera dem så känns det mindre kul... :S Men som sagt, ska man förändra nåt på sin kropp ska man göra det för sin egen skull - inte för någon annans! :)

    SvaraRadera
  6. Therese: Bra där, vi är inne på samma spår :)

    Barba: Jo, det förstås. Men frågan är hur många som ska gå och må dåligt för att försöka ändra de där idealen? Och mår man bättre själv av att göra det? :)

    SvaraRadera
  7. Anonym15:50

    Nånstans måste man ju börja, vilken förändring det än gäller! /barba

    SvaraRadera
  8. Barba: Absolut! Jag ger mig ;)

    SvaraRadera