måndag, november 14, 2011

Äckligt avlopp, kyrkis och höstfoto

Ännu en sorteringsdag har nått sitt slut. Idag fick hyllorna och skåpet i tvättstugan sig en omgång. Och avloppet från tvättmaskinen och diskhon, UÄCK! Jag är stolt över att jag inte spydde en enda gång. Under torkskåpet var det inte heller så trevligt, men damm äcklar mig inte på samma vis som slemmiga avlopp. Nu är det då rent och snyggt, med eller utan hulkningar!

På eftermiddagen gick vi ner på kyrkis, där var det en hel del barn och mammor, men Darlingen var ensam pappa. Tycker att det är lite pappor på alla barnaktiviteter vi går på, på babysången är det nog flest och då kanske en tiondel. Tråkigt att inte fler pappor tar sig ut, för det kan väl ändå inte vara så få som är pappalediga? Jag försöker heja på och prata lika mycket med papporna som med mammorna så de inte ska känna sig utanför. Då Darlingen är iväg själv är det typ bara de mammor han känner genom mig som pratar med honom, så jag förstår om man tycker det är trist och trivs bättre hemma.

Det var iallafall inte poängen, en liten parentes bara. På kyrkis träffade vi Lucas, Flisan och en massa andra goa och glada ungar. Fikade litegrann, sjöng och lekte med kaplaklossar. Jag, Darlingen och Jenny alltså. Barnen fick inte vara med, dom river ju bara hela tiden!

På vägen dit så gick vi ut i naturen (läs en stig mellan de asfalterade gångstigarna) för att fota lite höstiga bilder till en ny header. Får se om jag hinner fixa färdigt till ikväll. Spänningen är oliiiiidlig! Visst?


Den här blir det inte!

1 kommentar:

  1. Åh vilken fin bild till headern. Nu blir jag lite inspirerad här för egna nya bilder.

    SvaraRadera