måndag, oktober 24, 2011

Trasorna från Spizy

Nån kanske minns att jag köpte tygtrasor från Spizy för ett tag sedan? Nu har vi hunnit testa dem ordentligt och är tyvärr inte särskilt imponerade. De är ganska stora, och således svåra att vrida ur ordentligt. Det gör att det fort sprider sig en mindre trevlig eau de surtrasa i köket, och dessutom saknar den upphängningsögla.

Men, på plussidan kan jag nämna att de var snygga och billiga. Men utseende och pris är ju inte allt tyvärr..Nä, nu blir det gamla hederliga Wettex tills jag hittar några från Växbo lin som jag fick tips om av Jenny.

3 kommentarer:

  1. Jag har trasor (svarta) från Granit som går att koka i 60-grader. Rekommenderas varmt!

    SvaraRadera
  2. Då vet jag att vi inte ska satsa på dessa alltså när vi ska förnya disktrasorna hemma. Just nu har vi två som vi växlar mellan och det känns lite lite, särskilt som en är bättre än den andra.

    Men de där från Granit låter ju bra.

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Fina diskdukar hittar du från Ekelunds väveri! De innehåller även bambu som är lite antibakteriellt och gör att duken inte luktar. Har inte provat dem själv, men har stödstrumbor från GoCoco som innehåller bambu och de är jättebra! Diskdukarna kan du hitta här: http://diskduken.nu/

    SvaraRadera