fredag, oktober 21, 2011

Startskottet för helgen går..NU!

Då jag slutade jobbet mötte Darlingen och Astrid upp mig för att lämna över bilnyckeln och säga hejdå innan de åkte vidare med farfarn. Åkte raka spåret till gymmet där det blev löpband och lite styrke, lite är ingen underdrift, snarare en överdrift. Nu är kroppen glad och nöjd, mycket skönt.

Till middag blir det kycklingsallad, rester sen igår, och oh my vad jag älskar rester när jag ska äta själv. Så skönt att bara plocka fram ur kylen och äta sig mätt! När jag käkat färdigt så ska jag spola upp ett bad och dyka i. Och där ska jag ligga tills hela jag ser ut som ett russin (eller tills det läsbara tar slut).

Bra start på helgen, japp!

5 kommentarer:

  1. Hahaha, hade jag vetat om det själv så hade jag kläckt den lååångt tidigare ;)

    Men han är dålig på att höra av sig... (Fast han kanske inte heller vet? Varför har inte Google (eller tjeckerna) berättat för honom?)


    ;)

    SvaraRadera
  2. Ser gott ut!

    SV:
    Jag förstår precis känslan av att bli mer stressad och oroad över att det är NU det ska fungera enligt ålderslogiken och allas kommentarer.

    SvaraRadera
  3. Blir ingen bra helg här, min svärmor somnade in för några timmar sedan och livet känns så tungt och tomt :-(

    SvaraRadera
  4. Gud så skönt! Hoppas din ensamma helg blir bra med! Lite avis är jag, men snart blir jag make o barnfri jag med.

    Och du, tack ;-)

    SvaraRadera
  5. Jag hade också avklippta grillpinnar :) Är lite sugen på att dekorera med något fint band men jag tror det får vara :D

    SvaraRadera