tisdag, oktober 25, 2011

Hej på dig hösten

Hösten, jag gillar dig. Du är vemodig, mörk och blöt. Men om man umgås med fina människor, tänder ljus och köper ett fint paraply så kommer man undan helskinnad och torr.

Den här veckan jagar vi bort vemodet tillsammans med Anna, Steffo och Edvin som kommer på middag ikväll, och tillsammans med Palina och några andra finingar som kommer hit på lördag för hockey och middag. Som pricken över i:et ska jag på kurs onsdagtorsdagfredag tillsammans med Annika. Dra mig baklänges vad vi ska äta, äta och äta. Och förhoppningsvis lära oss något nytt!

Alltså blir det två till nätter iväg från min lilla familj, men den här gången är det jag som åker bort. Efter det här ska jag inte släppa dom ur sikte några månader. Minst.
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 kommentarer:

  1. Ja visst har dom blivit stora. Vart tar tiden vägen? Snart 1åringar!! Våra stora barn! :)

    Tack gulliga du! Det värmer att du tänker på oss.. Det går sådär just nu, men jag hoppas att han kommer bli piggare framöver.

    Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Haha ja de känns skönt att man inte var/är ensam om att vara överkänslig i början. Dagen efter vi kommit hem så börja jag också grina över ingenting, lustigt dedär :P

    SvaraRadera