onsdag, oktober 05, 2011

Hej kära dagbok

Snacka om att jag haft en himla bra dag. Mysmorgon i sängen med min lilla familj, babysång (jag måste ju skola in Darlingen där så han kan gå själv med Astrid sen), promenad i höstsolen, lunch hemma och sedan jobb 13-18. Kom hem till en glad unge som varit en arg unge timmarna innan, Darlingen hämtade hem middag från grillen och nu glor vi på Water for elephants. Hittills himla bra film!

Åter till jobbdagen, det finns en negativ sak att säga där. Timmarna går för fort! Det är lite Arga snickaren-syndrom där. Jag säger: det där hinner jag! Och så kommer jag på en till sak att göra. Och en till. Och en till. Och som pricken över i:et så kommer det folk som vill ha hjälp och sen vill de betala också. Kunder kallas de visst? Och så HIPS VIPS är det dax att rulla ner gallret och gå hem. Nåja, det är en dag imorgon också!
Published with Blogger-droid v1.7.4

6 kommentarer:

  1. Sandra21:45

    Har ni ändrat öppettiderna så ni stänger 18 ist för 19 numera?? SKÖNT för er isf :). Kram finis

    SvaraRadera
  2. Jag håller med. Timmarna går alldeles för fort många gånger :)

    SvaraRadera
  3. jag håller med! så är det, tiden går fort när man har roligt : )

    SvaraRadera
  4. ja jäkulst bra, älskar som sagt kappahls kläder! :D Har väntat länge på att dom ska öppna en webshop! ja men de är ju perfekt att dom har så, de borde ALLA ha :)

    SvaraRadera
  5. Vad härligt att känna sådär inför sina dagar!

    Själv tycker jag inte riktigt att det går sååå fort på jobbet, men helt så segt som jag trodde att det skulle blir har det inte varit. Extra kul är det ju när man kommer hem till en unge som fyrar av ett stort leeende när hon ser en!

    SvaraRadera
  6. Sandra: Japp! Väldigt uppskattat kan jag lova! :) kram

    SvaraRadera