måndag, oktober 17, 2011

Ettan och 23:an i bollhavet

Nu sitter vi i bilen påväg hem efter en jättehärlig helg i fina Umeå. En tur till Busplaneten med Emve och Eila fick avrunda, och nu sover Astrid som en klubbad liten säl i baksätet.

Väldigt roligt hade vi, alla fem. Bollhavet var nog favoriten för de yngre i sällskapet, bra med en egen avdelning för de mindre. Mat och fika fanns det där också, kidsen åt burkar, jag åt nachotallrik och de vuxna i sällskapet åt baguetter.

Jag vågade tillsist åka nedför den röda rutschkanan som mer liknade ett stup. Länge och väl satt jag uppe på avsatsen med handsvett och fjärilar i magen. Emve lovade att stötta mig om jag valde att backa nedför trappan istället, Darlingen kallade mig för fegis. Men jag gjorde det, hissa modighetsflaggan för mig, morsan som tog mod till sig och åkte rutschkana på ett äventyrland för barn. Ska försöka hitta en bild på den läskiga kanan, för det låter ju sjukt fånigt när jag skriver sådär.

Det är så kul, måste jag säga återigen, med bloggvänner som man verkligen klaffar med i verkligheten också. Jag och Emve har hängt ihop i bloggosfären sen vi båda var gravida efter väntan och längtan, och fick våra tjejer med 12 dagars mellanrum. De små verkar också ha fattat tycke för varandra, det blev en och annan kram där i bollhavet. Hoppas vi kan ses snart igen!
Published with Blogger-droid v1.7.4

5 kommentarer:

  1. Roligt det låter. Jag vet precis vilken rutschkana du tänker på. Vi har också ett lekochbusland här och de där rutschkanorna gör att det ilar långt ner i magggropen. :-)

    SvaraRadera
  2. Tack för idag!!! Vi hade så himla roligt och jag har haft en trött, trött unge efteråt. Har också bloggat en bild förresten, hoppas det är okej att Astrid dyker upp i min blogg lite grann. Kram till er alla! Hoppas vi ses igen :)

    SvaraRadera
  3. Ni verkar haft det riktigt mysigt och tjejerna ser ut att ha klaffat!

    Jag träffas gärna nån dag för lite lek, men just nu är vi rätt så förkylda allihopa. Så vi kanske få avvakta några dagar så vi inte smittar ner er.

    Vi kanske skulle ta en dejt på leos?

    SvaraRadera
  4. PS: Röda kanan var sinnesjukt brant. Hade ALDRIG åkt. Hanna är en mycket modig kvinna.

    SvaraRadera
  5. Jag vill se kanan!

    Och vad trevligt med en minibloggträff!

    SvaraRadera