lördag, september 17, 2011

Kalasdag

Idag har vi varit på barnkalas hela dagen, mina tre syskonbarn fyller nämligen alla år i september. Extra kul är att de är födda med tre års mellanrum, 02, 05 och 08. Bra timing!

Benjamin som är äldst har fått en smartphone i födelsedagspresent, så vi pillade på den och laddade ner lite roliga appar. Bland annat en pratande rumpa!

Cassandra som är mellanbarn har tagit väl hand om Astrid hela dagen, matat henne och hjälpt till att natta henne vid eftermiddagsvilan.

Gabriel som är yngst är den friskaste fläkten i sällskapet, och har sett till att det varit fullt ös medvetslös från att vi kom tills vi åkte hem.

Jag har världens finaste syskonbarn, tack syster för att ni satt dem till världen <3 Det skaver i hjärtat att vi bor i varsin del av landet, men man får ta tillvara på de tillfällen då vi ses. Förhoppningsvis dröjer det inte så länge till nästa gång!
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 kommentarer:

  1. Det är mysigt med syskonbarn.

    SvaraRadera
  2. Härligt med kalas hela dan! Jag kan tänka mig att det är tråkigt att inte kunna träffas lika ofta som man vill. Jag tyckte att det var nog jobbigt när syrran bodde i Umeå i ca 1,5år. Systersonen bodde även han där sitt första halvår.

    SvaraRadera
  3. Vilka sötisar!

    SvaraRadera