måndag, juli 18, 2011

Vad vi gjort den här..måndagen?

Idag började vi dagen med att få badkaret levererat och stökade lite i badrummet uppe. Innan vi fått badkaret på plats var det ju svårt att veta hur vi ville ha duschdraperiet osv, så det har varit lite småfix kvar. Nu kom vi på att det inte skulle bli så snyggt som vi trott med korta lackhyllor på väggen bredvid handfatet, och är ute efter en vit steghylla. Ikea har tråkigt nog slutat tillverka deras som heter Rexbo (nån som är sugen på att sälja sin?!), men vi har hittat en som verkar vara rätt lik på en webshop. Finns även liknande på Ellos och Jysk, men de var bredare än jag tänkt mig, ska kolla in den på Jysk och se om den ser gigantisk ut eller om det skulle gå.

Då jag stod och hängde duschdraperier som bäst fick vi oväntat besök, min moster Eva, Gerth och mormor kom förbi! Vi fikade skorpor, kollade kort och mormor fick sig ett förtroligt samtal med sitt barnbarnsbarn. Vet inte om hon blev så klok på Astrids mumlande, men glada var de båda två iallafall. Min fina, fina släkt! ♥

Sedan drog vi iväg till Luleå för att leta cykelhjälm till lillhuvudet här hemma, men hittade ingen som passade. Vart har ni köpt hjälm till era små? Hittar vi ingen så får cykelåkandet vänta till nästa år då hennes huvud förhoppningsvis blivit en aning större.

Vi kom inte hem tomhänta även fast utbudet av pyttehjälmar inte var så stort, lite kläder hittade vi alla tre, jag köpte en fotoram och Astrid en pingvin. Hon velade länge mellan en gås eller en pingvin, men valde till sist pingvinen som hon redan testlekt hemma hos Hugo. Man ska inte köpa grisen i säcken!

7 kommentarer:

  1. Johan och Zara köpte på biltema. Men om hon har en mössa på sig under, då kanske hjälmarna passar??

    SvaraRadera
  2. Jag förstår att du blev rädd efter att Astrid höll på att dyka ut ur vagnen, jag måste alltid ha Cornelia fastspänd för hon vill alltid ut ur vagnen ;-)

    Det tycker jag verkligen att vi ska göra, den här veckan har vi fullt upp med att hjälpa min mamma inför hennes 50 års fest, men nästa vecka borde det lugna ner sig. Kanske vi skulle få till en dag i storforsen då?!

    SvaraRadera
  3. Mysigt att få lite spontanbesök!

    Sv. Jag har semester v 31 och har inget planerat. Tänkte bara mysa på här hemma lite tror vi.

    Krama Masse från mig..

    SvaraRadera
  4. Mysigt att få lite spontanbesök!

    Sv. Jag har semester v 31 och har inget planerat. Tänkte bara mysa på här hemma lite tror vi.

    Krama Masse från mig..

    SvaraRadera
  5. Sandra09:43

    Mormor måste vara kort i växten(vilket känns troligt) för annars har Astrid vuxit hästlängder sedan senast vi sågs! Kram

    SvaraRadera
  6. Linda11:25

    Vi var också ute efter hjälm till minstingen i familjen för länge sen när han var bebis men de sa på cykelaffären att nacken inte är tillräckligt stabil för att åka cykel förrens de är ett år! Därför finns det knappt små hjälmar att få tag på...

    SvaraRadera
  7. Roligt o se att ni har badrecensioner, tyvärr bor vi alldeles för långt bort för att prova badplatserna era :-)

    Hjälm letar vi också men inte funnit, ska iväg till en större cykelbutik i veckan o spana om dem har större utbud av pyttehjälmar så man kan ta o rejsa med cykeln också istället för att bara traska med barnvagnen.

    Hoppas ni snart är klara med badrum nr två så du får ta dig ett härligt dopp i minbadkaret! Ha ha!

    Kram kram!!

    SvaraRadera