måndag, juli 04, 2011

Måndag igen

Den här veckan blir vi ganska solo jag och lillan då pappan jobbar sin sista vecka innan semester och dessutom ska vara borta några kvällar. Imorgon ska vi äta middag hos Sandra och Anton, så då kommer han hem som vanligt efter jobbet, men annars blir det nog kring klockan 20. Det känns väldigt konstigt, han åker innan Astrid vaknat och kommer hem när hon gått och lagt sig, vi får nog locka hem honom på lunchrasten så dom hinner ses.

Imorse vaknade den lilla vid klockan 6, och då hade jag hunnit sova hela 2,5 timme. Hurra! Vi var vakna en stund och hade konferens i vår säng innan vi båda somnade om och vaknade 09:30. Skönt! Är inte alls särskilt trött konstigt nog, får försöka att hålla igång under dagen så jag inte somnar sittandes. Gräsklippning står på dagens agenda, men annars är den rätt tom. Blir nog en promenad i solskenet och mys mest hela dagen, skönt efter en konstig natt.

1 kommentar:

  1. Halloj!
    Nu undrar jag om jag kan få vara besvärlig och vi byter dag till onsdag istället? Mina föräldrar och syster med familj har bjudit hit sig imorgon och det hade jag helt missat, de glömde nog att säga det ;-) Så det verkar som vi kommer att ha en heldag här.

    Men på onsdag ska jag till vårdcentralen och lämna ett blodprov på morgonen men sen kan jag komma när som helst. Ska jobba så efter vi har ätit middag går jag alltid och vilar. Men vad tror du om vi skulle dyka upp vid 10 eller nåt sånt? Tänkte att jag kan ta med Cornelias mat så får hon äta hos er och då hade de kunnat sova om vi tar en promenad :-)

    SvaraRadera