söndag, juli 03, 2011

Igår servitris, idag carportstädare

Sandra, Lina och Cicci har koll dom, givetvis spenderade jag gårdagkvällen som servitris. Ett tjusigt brudpar bytte ringar, och jag och Sandra höll i servering av mat och dryck under kvällen. Det var riktigt länge sedan vi jobbade ihop, men nog sitter takterna i och kul hade vi! Inte ofta man umgås utan kidsen nuförtiden, så det kändes snarare som en tjejkväll än jobb. Tack för igår gumman!

Efter en riktigt skön sovmorgon blev det god frukost och städ i carporten för min del medans Darlingen fixade med bilen. Så sjukt mycket kartonger och skräp det blir då man renoverar och köper nya möbler! Nåja, snart är det bortkört. Då står det bara kvar handfat, handdukstorkar, toaletter och väggskåpar, ska försöka bli av med dem på något vis, lägger man ut dem på blocket kanske nån vill ha dem? Vore onekligen nice att slippa en tur till soptippen.

2 kommentarer:

  1. Ja testa lägga ut dem på blocket för fjuttiga kronor så borde någon nappa, så slipper man besväret o hiva iväg dem själv :-)

    Kul o komma iväg lite, och göra lite nytta samtidigt o ha kul på det!

    SvaraRadera
  2. När vi renoverade min mormors lägenhet så annonserade vi ut de gamla från badrummet och köket. Hon blev av med allt, så skönt! De blev hämtade och hon fick sig några kronor. Så mitt tips är att lägga ut en annons på blocket.

    Härligt att få vara servitris på ett bröllop.

    SvaraRadera