fredag, juli 01, 2011

Det går framåt uppe på skithuset!

Idag har vi fått till vattnet och monterat in tvättställ, toalettstol och duschblandare. Det tar sig! Nu är det verkligen bara det roliga piffet kvar, och så får vi se hur det blir med badkaret. Planen var att behålla det gamla, men det ser inte så kul ut med sina 20 år på nacken.

Besöket till Storsand var toppen! Det var jätteskönt i vattnet (Luleälven), och jag tror Astrid hade lika trevligt som oss andra. Det lär definitivt bli fler besök dit i sommar.

Nu har vi mys i soffan framför den senaste Harry Potter-filmen med tända ljus och en säck lösgodis. Så skönt att det bara är fredag!
Published with Blogger-droid v1.7.2

5 kommentarer:

  1. Anonym05:54

    Å, vad fint det blev!

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt med storsand, där har jag inte varit på många år... är nästan uppvuxen på den badstranden kan man säga ;-)
    Har du varit till näset nångång? Gillar den nästan mer än storsand, ligger i sunderbyn, lika långgrundt som storsand. Har inte varit dit på några år men sist jag var där tyckte jag att det var bra. Inte lika långt att gå från parkeringen...

    SvaraRadera
  3. Jenny09:05

    Ni får så väldigt fint i badrummen:) Enda nackdelen med att se det är ju att man själv vill göra om då. Måste ta oss förbi er någon dag och se hur det blev i verkligheten.

    SvaraRadera
  4. Vad fint ni får det!

    Tack för kommentaren om Emmaljunga. Har bestämt oss nu för att det blir en City Cross. Nu är det bara hålla koll på Blocket för att försöka hitta någon till ett bra pris :-) Annars får det bli en ny. Alltid lockande att köpa nytt, fint och fräsht...

    SvaraRadera
  5. Anonym: Tack så mycket! :)

    Jenny: Det är så lätt att bli inspirerad :D Bara att komma förbi, ni kan få fika och prova badrummen! ;)

    SvaraRadera