torsdag, juli 14, 2011

Badtest - Muskus badplats ★★★

Läge
Ca 10 minuter från Vidsel, vackert beläget vid Muskus Byastuga.

Sand/botten
Fin sand både på stranden och i sjön, gräsmatta ner till stranden från parkeringen.

Badmiljö
Mycket trevlig omgivning!

Aktiviteter
Lång brygga (eller snarare sagt tre sammanlänkade).

Övrigt
Grillring. Finns bastu på stranden som jag gissar går att hyra genom Byastugan.

Grönt och lummigt kring badplatsen och i vassen. Vackra omgivningar att titta på när man plaskar omkring. Har man tur får man se Marie ute på gården när man åker dit, men sån tur hade inte vi.

En liten fin badplats att besöka om man är i krokarna, vattnet har oftast förvånansvärt behaglig temperatur för att vara en stor sjö. Egentligen ville vi ge betyget 2.5, men vi delar inte ut några halva stjärnor här inte. För högre betyg hade vi velat se åtminstonde ett utedass och något för barnen att roa sig med. Det blir djupt väldigt fort, så lek på bryggorna lämpar sig bäst för större barn (typ som det 16-åriga barnet vi hade med oss då vi var dit).



1 kommentar:

  1. Anonym10:40

    Haha har ni varit i faggorna era räkor? Och vart var jag då, vi som annars mest är hemma:P Så dasset finns inte kvar? Det har funnits ett men tyvärr har mycket fått tas bort. Badstranden i Muskus är ju egentligen privat och inte allmän så det är extra tråkigt att man inte ens kan ha bänkar eller en badtermometer utan att de ska tippas i sjön...Jaja, tjusigt är det i allafall;) Mvh/Marie

    SvaraRadera