onsdag, juli 06, 2011

Allergisk?!

Vad skönt det är att höra att man inte är ensam om att brottas med mammasamvetet. Precis som Em skrev så lär det väl hålla i sig i sisådär 18 år..Bara att gilla läget och göra det bästa av situationen! Igår var vi iväg på middag hos Sandra och Anton, och trots att det inte rubriceras som "egentid" så tankade det på batterierna, och jag känner mig piggare idag. Darlingen kom på en riktig energibov igår-allergi.

Innan jag var gravid med Astrid så var jag väldigt sällan allergisk, och då mot katter och hundar. Men nu tycks jag reagera på gräs/pollen/något annat somrigt, för jag är tung i huvudet, snorig, jag nyser och ögonen kliar. Har fått höra att allergier kan bryta ut under en graviditet då det är så mycket som händer i kroppen, och det verkar inte bättre. Ska prova att knapra receptfria allergitabletter och se om det hjälper. Kanske blir jag lite piggare då!

Sedan kan vidare konstatera att när den här lilla damen lär sig krypa så kommer det vara då det är dax för förmiddagslur. Sällan är hon så aktiv som då, hon står med rumpan i vädret, snurrar runt som en annan väderkvarn, och lever rövare. Trött som en jagvetintevad och kisande ögon, men ligga still det är inget att föredra.

Nu kommer snart Sara&Cornelia hit, ska plocka fram lite fika och stöka undan morgondisken. Hörs!

1 kommentar:

  1. Man blir jätte trött av de flesta pollen medicinerna, så jag tar hellre allergi tröttheten :/ Hoppas du hittar några som hjälper!! :)

    SvaraRadera