måndag, juni 27, 2011

Nu är det klart!

Nästan iallafall, taklisterna ligger fortfarande på golvet utanför, en ny duschstång ska dit och vi måste hitta en fin och bra hylla till duschen. Väldigt nöjda är vi! Golvet ser nästan svart ut på bilderna, men är mörkgrått. Accentfärg fick bli orange, ingen färg jag haft som favorit tidigare men blivit riktigt förtjust i på senare tid. Funderar på att sätta upp en tavellist ovanför toalettstolen och ställa dit något fint, men vi får "bo in oss" först och så får vi se sen.

Ljuset från lamporna blev som ufon när jag fotade, men alternativet var med blixt och då blev alla färgerna fel. Borde verligen lära mig kameran och dess inställningar bättre! Om någon vill veta vart vi köpt något så säg till, allt utom blandaren är nytt.


Tadaa!



Här ska det sättas upp en handdukstork när vi får fjärrvärme i höst.



Hej hej, i spegeln står jag!



Blandaren Kråkskär från Ikea

7 kommentarer:

  1. Sandra21:57

    Men så snyggt det blev!! Där inne skulle man kunna bo :). Kram

    SvaraRadera
  2. Så jädrans snyggt det blev! Wow säger jag bara!!!

    Det skulle nog vara riktigt snyggt med en tavelhylla ovanför toaletten, men som du skrev så är det nog bättre att känna efter ett tag först.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Så grymt snyggt det blev med orange! :D

    SvaraRadera
  4. Tjusigt! Det blev riktigt bra :)Och orange är sån härlig accentfärg, har det i badrummet på nedervåningen och man blir gladvarje gång man går in där!

    SvaraRadera
  5. Sandra: Hjärtligt välkommen att flytta in ;) kramkram

    SvaraRadera