onsdag, juni 01, 2011

Masses myshörna

Man märker att man syr för sällan när det nästan tar längre tid att trä tråden i maskinen än att sy färdigt sitt projekt. Pinsamt!

Mitt lilla projekt var iallafall att sy ett fodral att stoppa en madrass och ett täcke i till Astrids myshörna. Hade köpt ett lakan på Ikea, och det blev perfekt storlek att bara vika det på mitten och sy raksöm längs två sidor. En spjälsängsmadrass, ett snorbilligt täcke och fyra örngott fick också följa med hem, samt en fleecefilt. Här kan hon sitta och plocka med sina leksaker, tippar hon så landar hon mjukt vilket håll hon än faller.

Så fort vi plockat in alla mina böcker från då jag var liten så ska vi sitta här och läsa, och två dagar i rad har hon sovit middag i sin lilla hörna. Perfekt att börja vara i rummet innan hon ska börja sova här, så kanske det blir lite mindre ovant och läskigt.


4 kommentarer:

  1. Titta in på min blogg, du har fått en award!

    SvaraRadera
  2. Mysigt! Har sett flera som gjort liknande myshörna i vardagsrummet, vilket jag är sugen på, men jag vet inte riktigt hur vi ska få plats med det!

    SvaraRadera
  3. Åh så fint du har gjort, nu blev jag också lite sugen på att göra en myshörna. Helt perfekt när de små ska sitta själva!

    SvaraRadera