fredag, juni 17, 2011

Här händer det grejer

Här har det hänt en helt del idag. Jag rev ut det som gick i badrummet på nedervåningen innan Darlingen kom hem, och under kvällen fick vi besök av en rörmokare som hjälpte oss plugga igen ledningarna. Vi gjorde sedan färdigt det sista (bar ut toalettstol osv), och började måla. Tak, lister och dörrkarm är nu målade första varvet, imorgon hoppas vi hinna med andra varvet, om inte så blir det på söndagkväll.

Imorgon bär det av till Ikea där det ska inhandlas inredning, och så ska vi förhoppningsvis hinna in på Jula också. Shit så fort det här gick, igår satt vi och funderade på hur vi skulle göra, och nu gör vi det. Astrid har varit en exemplarisk hejaklack idag, stått utanför badrummet i gåstolen och viftat med händerna i takt med sina hejarop.

Nu blir det jordgubbar och SATC (vi har börjat kolla boxen igen från första avsnittet) innan sängen, imorgon ska vi vara pigga, glada och uppe med tuppen. Ingen tid att spilla!






Färgerna på "under arbete" är mest rättvisande. Snyggt med babyblått golv va?

2 kommentarer:

  1. Shit vad ni har jobbar idag! Tusen tack för erbjudandet, men jag tror att vi fick med oss allt. Säkert nån liten smågrej som vi inte visste att vi skulle ha som jag kommer på om en vecka att vi behöver så om du kommer på vad det är så får du gärna köpa det ;-)

    Hoppas att allt finns som ni behöver. Ska bli så kul att följa erat arbete!

    SvaraRadera
  2. Marie10:31

    Ne det är inte snyggt med babyblått golv, vi har ju samma på toaletten nere men det får vara. Jag ska måla om väggarna och snygga till lite på det sättet istället men det blir nog bra det med, man får göra det bästa utifrån det man har och kan. =0) Ska bli spännande och se hur det blir.

    SvaraRadera