onsdag, juni 29, 2011

Badrummet uppe just nu

Jag var tydligen mer senil än vanligt igår, glömde ju helt att fota framstegen i badrummet. Så här långt hann han, minus ett varv slipning och spackling. Under golvpappen ligger mattan! Idag blir det väggmatta, imorgon kan vi mest troligt börja flytta in. Tjoho vad det går!
Published with Blogger-droid v1.7.2

1 kommentar:

  1. Så snabbt och smidigt! Avis är vad jag är ;-) Det var ju ett jättebra pris, sedan tillkommer ju såklart kostnader för material - så nog rullar pengarna på.

    Ha ha, banken ville väl få tillbaka lite ränta. Ja dem kan dem! Man får ha lite koll själv och inte lita så mycket på andra.

    Det enda vi kan renovera just nu är nere i källaren, för vi behöver bygga ut innan toaletten uppe kan få plats i den storlek vi tänkt ha och badrummet på nederplan ska byggas ut och där är ju hallen - vid utbyggnaden blir det ju större hall så det ligger ju mycket på utbyggnaden först o främst innan man kan göra resten av huset. Vi är lite försiktiga med utbyggnaden då man hört så mycket skräckhistorier av byggfirmor, så vi kollar av och hör oss för först o främst. Vill inte stå i något fuskbygge eller hantverkare som kommer lite som de vill och de aldrig blir klart. Nä, läskigt är det att starta upp!

    SvaraRadera