onsdag, maj 18, 2011

Vad tar ni för bebisen i fönstret?

Idag har vi haft fullt upp! Morgonen var visserligen lugn, men efter att vi ätit lunch här hemma åkte vi till Luleå för att träffa Anna&Edvin. En liten sväng på stan, promenad runt Gültza och fika på Wayne's hann vi med. Och massa surr såklart! De små smaskade majskrokar och kollade in livet på gatan utanför. Gud så glad jag är att några av dom härligaste tjejerna jag vet är mammalediga samtidigt som mig, och att Astrid har så många fina små vänner (som hon visserligen inte har så mycket utbyte av än, men snart!). Guld värt!

Efter att jag och Astrid bussat hem så kom farfarn och faster Ebba på besök, de hade nämligen varit i stan på klänningsjakt (till Ebba alltså, inte till farfarn). Hem fick de åka utan klänning, men lite Astridsickel fick de nog med sig iallafall. Och det är ju inte fy skam!



2 kommentarer:

  1. Hej!

    Tack för din kommentar, kul att du skrev. Då bor vi ju ganska nära varandra. :) Skönt att det gick bra för dig och lill Astrid. Som tur är så går det bra för dom allra flesta. Det konstiga var att jag var aldrig någonsin orolig under hela graviditeten..så en dag så får man en stor käftsmäll och det värsta händer. Det är så konstigt. Hoppas jag tagit nog del av 'otursstatistiken' nu och att det går som förväntat den här gången. :)

    Kram till dig!!

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig bild då Astrid och Edvin sitter i fönstret!

    SvaraRadera