måndag, maj 30, 2011

Helgen som var

Helgen gick fort som vanligt och fylldes med god mat, filmtittande, lunch på stan med Jess, John&resterande Öbomare, 2 nätter i gästrummet för mammans del (mer om det sen), morsdagspaket, Astrids första Ikea-tripp, en hel del skratt åt vår lilla surrpinne till dotter och mycket mer.

Jess&John var upp till Luleå över helgen, och då måste man ju självklart passa på att ses! En ceasarsallad på Mat&Prat slank ner i magen, och eftersom Astrid roades så gott av John så kunde jag njuta av varje tugga. Den lilla köpte sig ett par skor och mamman ett linne (som dock ska lämnas åter). Hon var förresten inte den enda som shoppade skor, John hittade ett par som var så snygga att man kan ha dom utan byxor. Upp till bevis på den! Den bortskämda lilla rackaren fick förutom sköna kramar även fina sommarkläder av sin moster, köpta på Doffi, kolla in!



Från Ikea fick vi med oss lite mjukt till Astrids myshörna, en ny golvlampa till vardagsrummet, ny lampskärm till sovrummet, glassformar, leksaksback till vardagsrummet, tygfika och massa andra livsnödvändiga småsaker. Som värmeljus och knoppar till köksluckorna t.ex. De gamla och de nya:





Astrid har börjat surra sju stugor fulla under den mesta av hennes vakna tid. Och även den halvsovandes, igår låg hon mellan oss i sängen och höll låda till efter klockan 11 nångång. Eta-ta-ta tolkar vi som äta, eftersom hon igår låg och stirrade på flaskan med ersättning samtidigt som hon sa det om och om igen, eller använder det när hon sitter till bords. Ha-nananana borde rimligtsvis vara jag, dock uppmuntrar jag henne till att kalla mig för mamma istället. Vi har dock inte hittat någon uppenbar koppling till det ordet, så ni kan vänta med att geniförklara henne ett tag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar