onsdag, maj 04, 2011

Dinappar på rymmen

Vi har funderat om det är dax att byta dinapp på Astrids flaskor, att det går för tungt för henne då vi börjat med 2:ans ersättning. Vi köpte därför nya i storlek "o2", och jag kokade alla flaskor och nappar igår. Då hon börjat äta flaska ibland på natten så passade jag på att trycka i nya dinappen inför eventuella nattmål från flaska.

Redan vid halv 12 går Darlingen ner för att fixa mat, kommer upp med flaskan och jag ska mata henne. Det låter inte som det brukar från flaskan, det rinner det ur mungiporna och flaskan blir tom på typ 2 minuter blankt. Aha, det kommer för mycket på en gång, tänker jag och ångrar bytet inför nattmålet, hade väl ändå varit bättre att prova i lugn, ro och dagsljus. Det dröjer inte så länge tills hon vill äta igen, och Darlingen som vaknat går ner för att kolla efter rätt dinapp och blanda en ny flaska. Han kommer upp och meddelar att han inte kan hitta någon, det låter konstigt men jag matar henne så gott det går. Efter att hon somnat om stiger jag upp för att kolla efter jag också, hittar ingen varken bland dem på diskbänken eller inne i korgen i tvättstugan. Ligger och grubblar länge, har vi aldrig haft "o1"? Började vi direkt på "o2"? Tycker att det låter konstigt och orimligt.

Nu på morgonen när jag kommer ner till köket, ser jag att det ligger fem dinappar på diskbänken, precis som det gjorde inatt. Plockar upp en och kollar "o1". Menvadfan. Plockar upp nästa, "o1". Vart höll dom hus inatt kan man ju undra? Hur blinda var vi egentligen? Nåväl, fick starta dagen med ett skratt iallfall, och inte är det fy skam.

2 kommentarer:

  1. haha! Ja ibland är man rätt seg i skallen. Vi har trean just nu, som är ifrån 4månader. Eller vi blandar lite. Ibland vill han äta ur 3:an och ibland tvåan. Och det är bäst att göra som han säger den lilla terroristen ;)

    SvaraRadera
  2. Ibland söker man och söker och inte hittat det man ska ha, oftast ligger det där mtt framför ögonen.

    Vi kör fortfarande med 2:an, har testat 3:an med det rinner för fort för Cornelian och då blir hon ändå 6 månader på söndag.

    SvaraRadera