lördag, april 02, 2011

Vad vi gjort sen sist

Hej och hå, jag har inte dött om ni trodde det. Jag har bara varit särdeles upptagen!

Igår promenerade jag och Astrid in till stan för babymassage, och efter det mötte vi upp faster Ebba som är här och hälsar på i helgen. Vi hittade även Märit som vi fikade med i väntan på att den där pappan skulle sluta jobbet och hämta upp oss. Vietnamesiskt till middag och sedan kollade vi en skitdålig film. Eller kollade och kollade, jag och Ebba sov. Så seg var den!

Då vi till sist tagit oss i säng somnade vi som stockar, men efter en timme vaknade jag av en mardröm och kunde inte somna om. Vred och vände på mig länge och väl, och efter ett tag lät det som att den lilla kräktes. Crille torkade henne runt munnen och vi trodde det var bra med det. Icke! Då kom tidernas bebis-spya, hela ungen var kletig. Bort med blöta lakan, av med stinkande pyjamas och in i badkaret med ungen. Astrid log och var så glad, pappan var så trött att ögonen gick i kors och jag blev orolig. När vi fått allt i ordning igen, bäddat ner barnet, lagt oss under våra täcken och släckt lampan trodde vi att nu var kusten klar. Då spyr hon igen och det var bara att upprepa proceduren. Började misstänka kräksjuka men det var det då inte.

Efter några ynkliga timmars sömn klev vi upp, åt frukost och begav oss till Luleå. Lite shopping för oss allihopa, för min del blev det en disktrasa, en duk till köksbordet, en ögonskugga och en skjorta från H&M. Astrid fick en mycket fin förvaringslåda till sitt rum. Pappan har efter det åkt skidor, och vi tjejer har promenerat.

Nu är barnet rosenrasande och tycker nog att hon borde få gå och sova. Ska ta en liten diskussion om den saken och antagligen vinner hon. Vad roar ni er med? Inte spyor hoppas jag?


Jag hittade en bebis till salu också


Och billig var hon, endast 29 riksdaler!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar