söndag, april 10, 2011

Helgen

Gårdagen blev helmysig, precis som det såg ut på bilderna i förra inlägget. Först hälsade vi på familjen Nilsson/Lindström i Roknäs, den lilla underbaringen Clara var så otroligt go och söt! Så mysigt med en liten avslappnad bebiskropp i famnen, lite skillnad från vårat gull som är spänd som en fiolsträng mest hela tiden. Sedan åkte vi vidare till Högsböle för att hälsa på Jenny, Erik och djuren. Där blev det jordgubbar och hockey, tråkigt bara att det inte gick bättre för Skeå då dom kämpade väl. Efter att ha ätit middag från MAX kom vi hem vid klockan 19, och efter ett tag dök Sandra&Anton upp. Surr i soffan och sen gick vi raka spåret till sängen.

Idag har vi promenerat och umgåtts med svärisarna som kom hit på besök. Lillan fick sig en jättefin hängselklänning i present, den kommer hon vara fin i senare under sommaren. Vi käkade helstekt citron&basilika-kyckling med ugnsstekt potatis och paprika (grillen får vänta till nästa helg Jenny ;)), fast inte den lilla såklart. Hon fick suga på en gurkskiva till middag och på lite honungsmelon till efterrätt, och jag kan lova att det sistnämnda var populärt!

Nu kollar vi The Kennedy's på svtplay, och ska strax fixa lite kvällsfika. Det blir en hel del smörgåsar här hemma må ni tro när det inte ska fikas. Darlingen led ordentligt igår när det dukades fram falsk toscakaka, en av hans allra största favoriter. Men snart är det maj, och då ska han få äta en hel plåt själv.

Imorgon vaknar vi till en ny vecka, vad härligt! Vi har inte så mycket planer, men ett besök på BVC och promenad med the Selströms är iallafall spikat. Hoppas på vackert väder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar