fredag, april 01, 2011

April-antislaskmånaden

Och då menar jag inte slask som i halvsmält snö, den kommer vi nog inte undan hur vi än bär oss åt. Nä, med slask menar jag allt vi stoppar i oss i form av godis, fika, chips, glass osv. Från och med idag fram till första maj ska jag låta bli att stoppa i mig allt sådant, och Darlingen hänger med från idag till påskafton. Att inte få ett godisfyllt påskägg att njuta av lät som galenskap i hans öron, så då får han ett sådant.

Man får dock äta precis vad man vill, det är ingen diet det här, det är en utmaning! Fritt fram för skrovmål och pizzor! Darlingen har även fått tillåtelse att äta digestivekex, vilket han själv ansåg var ett gränsfall. Nu ska jag rensa ut halvfulla chipspåsar och små godisgömmor från skafferiet, bort med alla onödiga frestelser. Istället har vi fyllt kylskåpet med god frukt, ikväll blir det ananas och honungsmelon. När bakningssuget kommer krypandes har jag kommit på en smart lösning-här ska bakas bröd!

Nån som är med?!


I sopan med dig!

2 kommentarer:

  1. Pust! Jag tänkte först "Nä, tusan jag tränar ju så mycket så jag kan unna mig den där godsaken lite då och då!", men, JAG ÄR MED!
    Shit alltså, roligt med utmaningar men ändå svårt! Jag hatar att förlora så nu ska jag se till att vinna, om det nu bara är över mig själv! :)

    SvaraRadera
  2. Anonym16:06

    Vi är med på ett hörn, physalis eller kanske sallad med vattenmelon, jordgubbar, fetaost och mynta är heta tips på fruktgodis :) kram lina

    SvaraRadera