tisdag, mars 01, 2011

Dag 1 - Presentera mig själv

Jag heter Hanna, men det antar jag att de flesta av er listat ut. Smeknamnet Hannovsky fick jag av min kompis Mimi på gymnasiet då vi surrade lite för mycket låtsasryska under historia- och svenskalektionerna. Vi funderade på att ha rysk temafest, koka borstj och dricka vodkan ren. Det blev aldrig av, men Hannovsky hängde sig kvar som ni ser.

Delar radhuset på kullenvägen tillsammans med min Darling och vår avkomma Astrid, en envis liten rackare som krävde en hel del övertalning för att flytta in i magen. Ut kom hon iallafall, om jag säger som skjuten ur kanon så ljuger jag, för hon är född på tvärsan och det tycks vara ett ihållande karaktärsdrag. Darlingen är det finaste jag funnit, och dottern är det finaste vi gjort.

Jag är 23 unga år fyllda, men skulle nog kunna klassas som en av världens yngsta pensionärer. Älskar att baka och är nu inne på back to basics, mer långpannor och småkakor än macarons och cupcakes så att säga. Promenerar gärna långt och länge och gillar att ha solen i ögonen. Tycker att det är trivsamt och rogivande ute i älgskogen tillsammans med Darlingen, fast gnäller litegrann om jag inte får grilla korv.

Då jag inte är föräldraledig så säljer jag kläder på KappAhl, är stationerad på barnavdelningen vilket gjorde det svårt att inte komma hem med en liten påse varje dag innan Lillan kom, och säkert kommer vara ännu svårare när jag börjar jobba igen.

Jo, jag gillar ugglor också. Bara så ni vet!


Astrid i magen, vecka 33

2 kommentarer:

  1. Kul att du kör den här utmaningen! Ska bli roligt att läsa :)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt med en lista. Jag kanske skulle sno den och göra likadant, så slipper man fundera på vad man ska skriva om - för ett tag iaf ;) Kram

    SvaraRadera